Euromont transport

Transport organizujemo modernom putnom flotom koja ispunjava sve Euro standarde

TRANSPORT ROBE

Euromont već više od dve decenije predstavlja jednu od najpouzdanijih kompanija kada je u pitanju međunarodni transport. Pretežno smo orjentisani na tržište Istočne Evrope (Poljska ) , Baltičke zamlje (Litvanija, Latvija, Estonija) , evropski deo Rusije…

Svakom klijentu pristupamo otvoreno i profesionalno, imajući u vidu njegove najbolje interese, zahvaljujući čemu gradimo strateška partnerstva u kojima na temelju znanja i iskustva ostvarujemo zajedničke ciljeve i utičemo na ostvarenje poslovnih rezultata.

Putni prevoz na svim transportnim pravcima u Europi obavlja se kamionima marke Scania koja se pokazala kao izuzetno pouzdan i premium brend u svetu transporta . Zbog stalnih utovara širom Europe i Rusije, možemo ponuditi konkurentne kamionske cene u izvozu i uvozu.

mi smo najbolja adresa za vaš prevoz...

Posedujemo znanje i stručnost, želju za dokazivanjem i ostvarivanjem. Stvaramo konkurentske prednosti za naše klijente, nudeći prilagođena i sveobuhvatna rešenja za njihove potrebe i ciljeve.

Moderna putna flota

Preduzeće Euromont poseduje moderan vozni park koji ispunjava sve međunarodne standarde, Sva naša vozila su pokrivena CMR osiguranjem, što obezbeđuje siguran transport robe od mesta utovara do mesta istovara.

Satelitsko praćenje robe

Sva transportna vozila opremljena su savremenim sistemom satelitskog praćenja što omogućava detaljan uvid u lokaciju odnosno kretanje robe.

Međunarodne dozvole

Transportna flota poseduje za sva vozila dozvole CEMT – međunarodna propusnica za slobodnu vožnju evropskim putevima.

EUROMONT

Bez obzira da li vam je potreban kamion za isporuku širom zemlje ili hoćete da prevezete jednu paletu, mi možemo da odgovorimo na sve vaše potrebe za teretnim transportom. Konkurentni smo sa cenama transporta robe i kvalitetom usluge, nadamo se da ćete nam pružiti šansu da zaslužimo Vaše poverenje.

KLIJENTI

Nudimo vam bezbednost i garanciju u pogledu transporta Vaše robe. Trudimo se da ispunimo sve vaše zahteve a naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji.

KOMPLETNA USLUGA ZA IZVOZNIKE I UVOZNIKE

Pouzdanost – koja se oslanja na tačnost i peciznost što je važno za izgradnju odnosa sa našim klijentima koji znaju da smo posvećeni ispunjenju njihovih potreba i zahteva.

Efikasnost – osnova za dobru i kvalitetnu saradnju sa našim klijentima.

Profesionalnost – osluškujemo, pratimo potrebe i zahteve klijenata u cilju kreiranja rešenja skrojenih prema specifičnostima industrija kojima pripadaju.