KARIJERA / ZAPOSLENJE

Zaposleni na svim nivoima brinu jedni o drugima, tretiraju se međusobno s’ poštovanjem i uživaju u poslu koji obavljaju

Kontaktirajte nas

Pozivamo vas da nas kontaktirate putem telefona ili popunjavanjem kontakt forme kako bismo vam pružili sve informacije i usluge koje vam mogu biti od koristi.

  mi smo najbolja adresa za vaš prevoz...

  Posedujemo znanje i stručnost, želju za dokazivanjem i ostvarivanjem. Stvaramo konkurentske prednosti za naše klijente, nudeći prilagođena i sveobuhvatna rešenja za njihove potrebe i ciljeve.

  Moderna putna flota

  Preduzeće Euromont poseduje moderan vozni park koji ispunjava sve međunarodne standarde, Sva naša vozila su pokrivena CMR osiguranjem, što obezbeđuje siguran transport robe od mesta utovara do mesta istovara.

  Satelitsko praćenje robe

  Sva transportna vozila opremljena su savremenim sistemom satelitskog praćenja što omogućava detaljan uvid u lokaciju odnosno kretanje robe.

  Međunarodne dozvole

  Transportna flota poseduje za sva vozila dozvole CEMT – međunarodna propusnica za slobodnu vožnju evropskim putevima.

  EUROMONT

  Bez obzira da li vam je potreban kamion za isporuku širom zemlje ili hoćete da prevezete jednu paletu, mi možemo da odgovorimo na sve vaše potrebe za teretnim transportom. Konkurentni smo sa cenama transporta robe i kvalitetom usluge, nadamo se da ćete nam pružiti šansu da zaslužimo Vaše poverenje.

  KLIJENTI

  Nudimo vam bezbednost i garanciju u pogledu transporta Vaše robe. Trudimo se da ispunimo sve vaše zahteve a naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji.

  KOMPLETNA USLUGA ZA IZVOZNIKE I UVOZNIKE

  Pouzdanost – koja se oslanja na tačnost i peciznost što je važno za izgradnju odnosa sa našim klijentima koji znaju da smo posvećeni ispunjenju njihovih potreba i zahteva.

  Efikasnost – osnova za dobru i kvalitetnu saradnju sa našim klijentima.

  Profesionalnost – osluškujemo, pratimo potrebe i zahteve klijenata u cilju kreiranja rešenja skrojenih prema specifičnostima industrija kojima pripadaju.