EUROMONT INVEST

Euromont Invest je ogranak firme Euromont DOO sa sedištem u Veterniku, pokraj Novog Sada. Kompaniju koja je osnovana 1997. godine odlikuje pre svega korektan odnos prema klijentima u svim sektorima poslovanja. Primarna delatnost Euromonta je transport ali su se stvorili uslovi da se kompanija oproba i u oblasti građevine. Euromont Invest se bavi investiranjem, projektovanjem i izgradnjom stambenih zgrada.

mi smo najbolja adresa za vašu nekretninu...

Posedujemo znanje i stručnost, želju za dokazivanjem i ostvarivanjem. Stvaramo konkurentske prednosti za naše klijente, nudeći prilagođena i sveobuhvatna rešenja za njihove potrebe i ciljeve.

Misija

MISIJA naše kompanije je potpuno zadovoljenje zahteva kupca asortimanom i vrhunskim kvalitetom  usluga. Tačnost, preciznost i sigurnost su samo neki od imperativa koje nastojimo da pružimo korisnicima naših usluga.

Vizija

VIZIJA Naša vizija pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovni sistem. Orjentisanost ka kupcima praćenjem njihovih zahteva, proširenjem asortimana i stalno poboljšanje usluga je naš pogled u budućnost.

Kvalitet

Euromont invest je uvek na raspolaganju našim cenjenim kupcima da izađemo u susret po pitanju svih predloga , sugestija i želja. Našim kupcima je omogućen uvid u kvalitet gradnje , tako što će biti upoznati sa vrstom ugradnih materijala poput keramike , parketa , unutrašnjih i ulaznih vrata, sanitarija…. Trudićemo se da poboljšamo kvalitet života i rada u stambenim objektima oslanjajući se na pouzdano poslovanje i kvalitet.

EUROMONT INVEST

Osim odgovornosti koju na sebe preuzimamo prilikom izgradnje svakog novog objekta, bavimo se i podizanjem nivoa ekološke svesti kod građana, ali i svih odgovornih za oblikovanje urbanog prostora.

Stvorite svoj dom sa nama

Nudimo vam bezbednost i garanciju te transparentnost prilikom poslovanja. Trudimo se da ispunimo sve vaše zahteve a naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji. Radimo bez skrivenih troškova a vama nudimo nekretnine bez posrednika, direktno od investitora.

LUKSUZ I KOMFORT NA ODLIČNOJ LOKACIJI

Svojim dugogodišnjim iskustvom garantujemo sigurnost i pouzdanost u realizaciji ideja i projekata što na kraju vodi do zadovoljnog kupca.

Realizacija projekata započinje kupoprodajom najatraktivnijih zemljišta preko izgradnje objekata koji se uklapaju u svoju prirodnu okolinu do prodaje luksuznih stanova.

Profesionalnost – osluškujemo, pratimo potrebe i zahteve klijenata u cilju kreiranja rešenja koja su najbolja za vas.