Euromont transport

Transport organizujemo modernom putnom flotom koja ispunjava sve Euro standarde

EUROMONT TRANSPORT I LOGISTIKA

Euromont DOO je transportno preduzeće sa sedištem u Veterniku, pokraj Novog Sada. U pitanju je porodicna firma koja je osnovana 1997. godine. Kompaniju odlikuje pre svega korektan odnos prema klijentima u svim sektorima poslovanja. Servisiranje vozila i većina poslova vezana za samo njihovo održavanje se odrađuje u krugu firme, njihovo spremanje za put obavljaju obučeni majstori.

Pouzdanost
100%
Odgovornost
100%
Pokrivenost u kvalifikovanom kadru
92%
Dostava na vreme
96%

EUROMONT

Bez obzira da li vam je potreban kamion za isporuku širom zemlje ili hoćete da prevezete jednu paletu ,
mi možemo da odgovorimo na sve vaše potrebe za teretnim transportom.

TRANSPORT ROBE

Svakom klijentu pristupamo otvoreno i profesionalno, imajući u vidu njegove najbolje interese. Gradimo poverenje i odgovorno se odnosimo prema robi.

SKLADIŠTENJE ROBE

Skladište koje je u posedu kompanije ima kapacitet od 350 kvadratnih metara prostora i omogućava najbolje uslove za skladištenje različitih vrsta roba.

24/7 ONLINE PODRŠKA

MISIJA I VIZIJA

MISIJA naše kompanije je da klijentima pružimo siguran, bezbedan i kvalitetan prevoz robe. Tačnost,preciznost i sigurnost su samo neki od imperativa koje nastojimo da pružimo korisnicima naših usluga.

VIZIJA Euromonta je da na domaćem i stranom tržištu ostanemo kvalitetno i odgovorno transportno preduzeće. Vrednosti na kojima temeljimo uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje i razumevanje potreba korisnika.

USLUGE

Usluga je žila kucavica naše kompanije. Pružanje dobre korisničke usluge je naša obaveza i način života. Bez obzira da li moramo da pređemo, prođemo ili zaobiđemo, nećemo ići kući dok posao ne obavimo kako treba.

Transport robe

Euromont radi putni transport robe i zbirnih pošiljki u sve krajeve istočne Evrope i Baltičkih zemalja do gradova i industrijskih centara u regiji.

Skladištenje robe

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mesta, obuhvata i sve vrste skladišnih usluga kao što su pretovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mestima kao i usluge carinskog skladištenja.

Utovar i istovar robe

Pored samog transporta i skladištenja, posedujemo i moderan telehender, za manipulaciju teretom. Nosivost telehendera je 4 tone i ima mogućnost dizanja tereta na visine do 13 metara.

TU SMO DA TEŠKO PRETVORIMO U PRIJATNO

Nastojimo da našim klijentima pružimo konkurentsku prednost kroz vrhunske usluge transporta i logistike. Ispunit ćemo i premašiti očekivanja naših kupaca.

KLIJENTI

Ponosni smo što imamo mogućnost da našim klijentima ponudimo fleksibilna i pouzdana transportno – logistička rešenja i što kontinuirano održavamo visoke standarde u poslovanju.

Da li biste Vi , baš kao i naši trenutni klijenti, voleli da izgradite dugoročan partnerski odnos sa svojim kupcima i da imate apsolutno poverenje u Vašeg partnera za transport?

Kontaktirajte nas danas i uverite se sami kako pouzdana i kvalitetna logistika može da radi za Vas.

KOMPLETNA USLUGA ZA IZVOZNIKE I UVOZNIKE

Pouzdanost – koja se oslanja na tačnost i peciznost što je važno za izgradnju odnosa sa našim klijentima koji znaju da smo posvećeni ispunjenju njihovih potreba i zahteva.

Efikasnost – osnova za dobru i kvalitetnu saradnju sa našim klijentima.

Profesionalnost – osluškujemo, pratimo potrebe i zahteve klijenata u cilju kreiranja rešenja skrojenih prema specifičnostima industrija kojima pripadaju.